Jag gör ytterligare en Kameo-investering!

Inlägget innehåller annonslänk till Kameo

Idag beslutade jag mig för att slå till på min andra investering i KAMEO. Som jag nämnt tidigare gillar jag att diversifiera mitt kapital, och där utgör kameo en av mina huvudbyggstenar. Jag gillar att det är av typen fastränta, och oberoende av börsens upp- och nedgångar.


För er som inte har koll är Kameo en förmedlare av olika projekt, främst fastighetsprojekt. Här kan vi som investerare handplocka de projekt som vi är intresserade av, och strunta i de som inte faller oss i smaken.


PROJEKTET
Projektet jag föll för är ett bostadsprojekt i Nacka. Fördelarna som jag ser i dagsläget är:
  • Hög ränta. 10%
  • Bostäderna är redan sålda, i huvudsak till barnfamiljer
  • Bindande förhandsavtal
  • Bostäder som helhet ser jag som lägre risk än annat, som tex retail
Om du är nyfiken på Kameo rekommenderar jag att ta dig en titt själv via länken här nedanför.
LÄNK TILL KAMEO


Här nedanför ser ni vilket projekt det är jag valde. Observera att detta inte ska ses som finansiell rådgivning, och att investeringar alltid medför en risk.

1PNG