Fundler

Inlägget ingår i mitt samarbete med Fundler. Observera att åsikterna är mina egna och att texten är helt och hållet formulerat av mig själv. Jag gör endast samarbeten med företag som jag själv med gott samvete kan stå bakom och tycker är bra.

Vad är Fundler?
Fundler är en så kallad Fondrobot. Deras tjänst innebär i korthet att du anger hur mycket pengar du vill investera och du får svara på ett par frågor om dig själv och din sparhorisont. Roboten använder sedan svaren för att placera dina pengar automatiskt åt dig i olika fonder. Detta ger dig alltså tid att göra annat. Fundler kommer i ett schysst appformat. Så det är superenkelt att ta ner appen och komma igång.

Fundlers största konkurrensfördelar
Fundler har en rad olika fördelar som gör att jag tycker att deras tjänst är intressant.
  • Högst avkastning bland fondrobotarna
  • Breda fondportföljer med stor riskspridning
  • Automatisk ombalansering av portföljerna
  • Lägst avgift bland fondrobotarna
  • Smidig och lättöverskådlig App
Vem passar Fundler för?
I stort sett skulle jag säga vem som helst! Den största fördelen ser jag för nybörjare och de som inte orkar/vill sätta sig in i investeringar på egen hand. För dessa personer är det perfekt att Fundler kommer in och gör jobbet åt dig. Jag personligen använder Fundler för att "säkra upp" mot min egen förmåga att välja rätt aktier.

Så sparar jag i Fundler
Jag har ett månadssparande på 2000 kr i Fundler, och jag sparar långsiktigt och har därför blivit placerad i en av Fundlers högrisklösningar. Jag sparar i deras "Global Framtid Potential". Detta är inte deras tjänst med lägst avgift, men den har lite större fokus på globala tillväxtbolag vilket fungerar som ett bra komplement mot min övriga portfölj.
123438478_354360725858411_3518271625690971765_njpg

Nyfiken på Fundler?
Gå in du också och kika på www.fundler.se.
Jag har svårt att se att du kommer ångra dig på lång sikt =)

Observera att alla investeringar är förknippade med en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Gör alltid din egen analys innan du investerar.